Naložba v zlato se splača

Naložba v zlato je zagotovo dobra in varna naložba. Rast cene zlata je namreč več ali manj konstantna, kar pomeni, da bo vaša naložba v povprečju ves čas rastla in vam tako na dolgi rok zagotovo prinesla dobiček. Še več, omenjena plemenita kovina ne izgublja na vrednosti – vsaj ne znatno – niti v bolj zahtevnih časih.

Za to je najbrž krivec dualnost te žlahtne kovine, ki vodi tudi do stalnega povpraševanja po njej. Namreč, v časih blagostanja, ko je kupna moč visoka, se ljudje pogosto odločajo za nakup različnega nakita. Ko pridejo težji časi, kot na primer čas inflacije ali različnih kriz, pa se mnogi odločajo za naložbo v plemenite kovine. Te namreč tudi v teh časih ne bodo izgubile svoje vrednosti. Še več, v času inflacije se namreč rast cene zlata običajno še nekoliko zviša.

Poleg tega vas nakup zlata v Sloveniji ne bo stal nič več, kot je trenutna vrednost omenjene plemenite kovine. Za razliko od kreditov, pri najetju katerih boste zagotovo morali odplačevati takšne ali drugačne obresti, vam teh pri tovrstni naložbi ne bo potrebno. Poleg tega vam za to ne bodo zaračunali nobenih davkov. Za nakup zlata v Sloveniji namreč ne boste plačali davka na dodano vrednost. Prav tako vam ne bo potrebno davkov plačevati od kapitalskega dobička. Še dodaten bonus pa je, da se dohodek, ki ga boste dosegli s takšno naložbo, ne bo prištel v dohodnino.

Vse to je tudi razlog, da je takšna naložba odlična priložnost za razpršitev vlaganja. Saj veste, ni vedno najbolje staviti le na enega konja, tudi če mu zelo zaupate.

Pri naložbi v zlato gre za tek na dolge proge

Čeprav so tovrstne naložbe zelo dobre in premišljene, pa se je treba zavedati, da nič ne bo šlo na hitro. Plemenite kovine sicer res venomer v povprečju pridobivajo na vrednosti, vendar ta prirast ni hiter in nenaden. Prav zaradi tega je in mora biti naložba v zlato tek na dolge proge. Nič se namreč ne bo zgodilo iz danes na jutri.

Zlato po pošti terja zaupanje do prodajalca

Če boste želeli koristiti vse prednosti, ki jih prinašajo tovrstne naložbe, boste zagotovo morali plemenite kovine kupovati od prodajalcev, ki jim popolnoma zaupate. Najboljše je torej izbrati ponudnike, ki delujejo transparentno in odkrito, s tem pa vam zagotavljajo, da je vaša naložba v zlato varna. To je še toliko pomembnejše, če se boste odločili za zlato po pošti. Prepričani morate namreč biti, da ga boste dejansko tudi dobili.

Če se boste za naročilo plemenitih kovin odločili pri našem podjetju boste, kot že rečeno, lahko popolnoma prepričani, da boste naročeno blago tudi dobili. Dostava bo namreč brezplačno zavarovana, s čimer boste lahko prepričani, da se bo naročeno blago zagotovo znašlo na predvidenem naslovu.

Poleg tega se naše podjetje lahko pohvali z eno od najboljših bonitetnih ocen, kar spet priča o naši kakovosti in transparentnosti. Na trgu smo že več kot 20 let, zato ga trd dobro poznamo. Z veseljem vam bomo tudi brezplačno svetovali.

Kako investirati v zlato?

Za vas smo dosegljivi vsak dan, od ponedeljka do petka, od 9. do 20. ure. Ob sobotah pa od 9. do 13. ure. Takrat sprejemamo tudi naročila. V primeru, da ga boste oddali izven delovnega časa, bo odpremljeno takoj naslednji delovni dan.

Vseeno pa je treba opozoriti, da je fiksiranje cen plemenitih kovin, v primeru, da so te vezane na borzo, mogoče od 9. do 17. ure, od ponedeljka do petka. Takrat namreč deluje tudi borza. Naročilo seveda lahko oddate tudi izven uradnih ur, vendar vam bomo to lahko potrdili šele naslednji dan, ko bo borza spet delovala.

Naročeno blago lahko plačate preko našega transakcijskega računa. Plačilo po povzetju pa je mogoče največ enkrat mesečno, v vrednosti do 5.000 evrov. Plačevanje s kreditnimi karticami zaenkrat še ni mogoče.

Plemenite kovine lahko shranite tudi pri nas

Če blago naročite pri nas, imate hkrati tudi možnost, da dobite zlato po pošti. Lahko pa se odločite, da boste plemenite kovine shranili pri nas.

V tem primeru bodo tiste, ki jih boste nabavili pri nas, shranjene v zavarovanem trezorju. Ta je zavarovan z zavarovalno polico, ki krije izgubo, tatvino ali morebitni požar. To torej pomeni, da je stranka z njo popolnoma zavarovana.

Omenjena storitev je zaenkrat še brezplačna. To se sicer lahko v posebnih primerih, če seveda o tem predhodno obvestimo stranke, spremeni. A zagotovo do te spremembe ne bo prišlo prej kot v 1 letu.