Dunajski Filharmoniki

Kanadski List

Ameriški Orel

Lunarni Koledar II

Mehiški Libertad

Avstralski Kenguru

Afriški Krugerrand

Kitajska Panda

Zlati Dukati

Zlatniki Dunajski filharmoniki in zlati dukati so dragoceno darilo

Stilski zlatniki Dunajski filharmoniki so čudovita večna klasika in poosebljajo trajno vrednost. Ti ikonični zlatniki so na prvem mestu po priljubljenosti med evropskimi naložbenimi zlatniki, v zadnjih desetletjih pa so bili najbolj prodajani na svetu.

V zlatnikih Dunajski filharmoniki se združujeta bogato zgodovinsko sporočilo in vrhunska estetska oblika, zaradi česar je to edinstven zlatnik za darilo. Na sprednji strani je odtis z motivom orgel iz Zlate dvorane Dunajskega glasbenega društva, na zadnji strani pa so v harmonični kompoziciji razvrščeni inštrumenti znamenitega orkestra: violončelo, levo in desno viole in violine, pa harfa, fagot in rog.

Poleg zlatnikov Dunajski filharmoniki v našem prodajnem izboru po ugodni ceni ponujamo tudi druge s simboli iz celega sveta. Med njimi izstopajo zlatniki kanadski list, ameriški orel, avstralski kenguru, mehiški Libertad, afriški Krugerrand in drugi. Vsi predstavljajo odlične hranilce vrednosti, za zbiratelje pa imajo tudi dodaten pomen.

Zlatniki so izjemne čistine 999.9/1000. Na voljo so v petih različnih težah: 1,24 g, 3,11 g, 7,77 g, 15,55 g in najtežji z 31,10 g. Iz najtežjih zlatnikov Dunajski filharmoniki ponujamo komplete z 8, 16 in 32 zlatniki. Zapakirani so v lepo embalažo in se lahko hranijo kot trajno vredni naložbeni zlatniki ali pa se izberejo kot zlatniki za darilo neprecenljive vrednosti.

Zlati dukati velike zgodovinske vrednosti so izvrstna naložba za zbiratelje. Če razmišljate o idealen poklonu za rojstni dan, krst ali poroko, so zlatniki kot darilo čudovita izbira. Kot že omenjeno pa so tudi odličen hranilec vrednosti in investicija v prihodnost, saj vrednost zlata vztrajno raste. Vse to lahko najdete pri nas po ugodni ceni.