Argor Heraeus

UMICORE

Cena srebra raste in nakup naložbenega srebra prinaša trdno vrednost

Cena srebra v vseh gospodarskih krizah, vojnah in recesijah bistveno zraste, medtem ko papirnate valute in delnice svojo vrednost izgubljajo. Če želite svoje premoženje ohraniti in oplemenititi, je najboljša pot naložba v plemenite kovine, naložbeno srebro in zlato se je kljub nihanjem vrednosti ohranilo skozi vso zgodovino, skozi vse vojne in krize.

Da je srebro izvrstna izbira za dolgoročno trdno naložbo, kaže rast vrednosti in cene srebra, saj se je v zadnjem desetletju letno povprečno dvignila za 11 odstotkov. Trenutno se soočamo z najvišjo inflacijo v zadnjih 40 letih, vrednost naložbenega srebra pa ostaja stabilna in ne le ohranja realno vrednost, ampak se cena zvišuje in vrednost plemeniti.

Srebro je plemenita kovina sodobnega časa, saj je po njem vse več povpraševanja v industriji v okviru prehoda na solarno energijo in elektrifikacijo vozil, kar krči razpoložljive količine naložbenega srebra in tako postaja vse bolj dragocena naložba.

Cena srebra se oblikuje na svetovnem trgu glede na ponudbo in povpraševanje in se dnevno spreminja, čemur sledimo tudi v našem podjetju. Če želite resnično zavarovati svojo finančno prihodnost, pa mora biti nakup premišljena poteza, saj ohranjate pravo vrednost palic in kovancev le, če so najvišje kakovosti in čistine.

Pri nas so na voljo srebrne palice izjemne kakovosti in vrhunske izdelave za najzahtevnejše kupce, in sicer kovnic Argor Heraeus in Umicore. Gre za vodilni svetovni podjetji, ki se ukvarjata s predelavo plemenitih kovin, in obe dosegata pri izdelavi srebrnih palic najvišje in najstrožje standarde, ki jih določa mednarodna organizacija LBMA za celoten svetovni trg plemenitih kovin. Po teh standardih naj bi srebro dosegalo minimalno čistost 995, srebrne palice Argor Heraeus in Umicore pa to večinoma presegajo in dosegajo 999,9, kar je najvišji možni standard. Z nakupom srebrnih palic iz naše ponudbe tako nesporno ustvarjate svojo finančno prihodnost na trdnih temeljih.